6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış olan aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
KENT HABER

KENT KOLEJİ KAMPÜSLERİ GÜÇLÜ KADROSUYLA YENİ DÖNEME HAZIR!

Genel - 06 Ağustos 2018, Pazartesi
4735
Paylaş

Kent Koleji kampüsleri yeni eğitim öğretim yılına heyecanla başladı. 2018-2019 Eğitim öğretim yılı hazırlıkları tamamlanan Kent Eğitim Kurumları, Güzelbahçe, Gaziemir ve Karşıyaka/Çiğli kampüslerinin tüm öğretmenleriyle bir araya geldi. Açılış konuşmaları ve 3 kampüsün toplu fotoğraf çekimlerini takiben öğretmen seminerleri hızlı bir şekilde başladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Kurucu Hızır Murtezaoğlu açılış konuşmasında yeni eğitim öğretim döneminin tüm Kent Koleji Kampüsleri için yeni bir döneme giriş olduğunu vurguladı. Murtezaoğlu konuşmasında “Yükselen akademik çıta ve hedeflerle birlikte tüm öğretmenlerimize emanet aldığımız yavrularımız ve ailelerimize karşı büyük sorumluluklar düşüyor. Artan öğrenci ve öğretmen sayımız, yenilenen programlarımız ve iyileştirilen fiziki yapı ve teknik donanımın beraberinde Kent’in En İyisi olarak yürümeye devam edeceğiz.” dedi.

Genel Müdür Nilgün Murtezaoğlu ve okul müdürlerinin 2018-19 eğitim öğretim yılı hedefleri ve iyi bir eğitim öğretim yılı dilekleriyle devam eden tanışma toplantısı, eğitim koordinatörü Mehmet Ali Atakan ve yönetim koordinatörü İsmet Murtezaoğlu’nun tüm kampüslerin eğitim, öğretim ve işleyişte öğretmenlere her tür desteği sağlayacaklarını belirten konuşmaları ve iyi dilekleri ile son buldu.

Tanışma toplantısını takiben Başkan Yardımcısı Ufuk Murtezaoğlu kurumsal yapı, kısa ve uzun vadeli hedefler, kampüslerdeki eğitim birimleri, Başkan Yardımcısı Dr. Fulya Badur ise Kent Koleji kampüslerinde uygulanan eğitim programları ve yenilenen uygulamalar ile ilgili hizmet içi eğitim seminerlerini verdiler.

Güzelbahçe, Gaziemir ve Karşıyaka/Çiğli Kampüslerinde ve Alsancak Anaokulu’nda artan öğrenci sayısı, Kent Akademi programı gereği yoğunlaşan lise üniversite hazırlık ve akademik programı, genişletilen İngilizce kadrosu ve kodlama programlarının yeni müfredatta yer almasıyla birlikte artan mevcuduyla bir araya gelen Kent Koleji eğitimci ve idari kadrosu, seminerleri takiben 2018-2019 eğitim öğretim yılı akademik hazırlıklarına okul açılış dönemine kadar devam edecek.