6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış olan aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
KENT HABER

ÖZEL KENT KOLEJİ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Genel - 24 Kasım 2017, Cuma
2352
Paylaş

Kurucumuz Hızır MURTEZAOĞLU 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamasının ardından tüm öğretmen ve Anadolu Lisesi öğrencilerine Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk Adlı eserini armağan etti.

Tören Fotoğrafrala BURADAN Ulaşabilirsiniz.

Sevgili, Öğrenci ve Öğretmenlerimiz;

    Devletimiz ve cumhuriyetimizin kurucusu ulu önderimiz Atatürk, cumhuriyetimizin temel değerlerini ve yönetim ilkelerini bizzat kaleme aldığı “Nutuk” isimli eserinde Türk halkının bilgilerine sunmuş ve milli mücadelenin bütün aşamalarını en ayrıntılı biçimde kaleme almıştır.
    Bu eserinde son Türk devleti olarak Türkiye Cumhuriyetinin temel yönetim ilkelerini ve inkılâplarını ayrıntılarıyla “NUTUK” isimli eserim açıklamış ve Türk Cumhuriyetini siz gençlere emanet etmiştir.
    Bu emanete daima sahip çıkacağınız ve bu eserde belirtilen ilke ve inkılâplara sadık kalacağınızın kesin emniyeti içinde bu görevi yerine getireceğinize yürekten inanmakta ve sizlerle iftihar etmekteyim.
Siz değerli öğrenci ve öğretmenlerimize başucu ve her aşamada başvuru kitabı olarak yararlanabileceğiniz Nutuk kitabını sunuyorum.
Atatürk gençliği ve Türkiye Cumhuriyetimizin saygın öğretmenleri olarak hepinizle iftihar ediyor, öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutluyor ve bu gururumu Kent Okullar Grubu üst Yönetimi adına ifade ederek, öğrencilerimizin gözlerinizden öpüyor Öğretmenlerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.  

Hızır MURTEZAOĞLU

Kent Okullar Grubu

Yönetim Kurulu Başkanı