6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış olan aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
KENT HABER

KENT KOLEJİ YENİLİKLER İLE YABANCI DİL EĞİTİMİNDE YİNE EN ÖNDE

Genel - 24 Ağustos 2017, Perşembe
2600
Paylaş

Bugüne kadar birçok ilke imza atan Kent Koleji her yıl olduğu gibi bu yıl da 2017-2018 eğitim öğretim yılına yenilikler ile başlıyor. Yabancı dilin günümüzdeki öneminin bilincinde olan Kent Koleji dil eğitimindeki desteğini yeni uygulama ile kat ve kat arttıracak.

Uygulanmakta olan BOT sistemine ek olarak “ İBOT” uygulamaları ile öğrencilere yabancı dil derslerine ek olarak ana dili İngilizce olan öğretmenlerden ek dersler alma imkanı sağlanacak. Çift dilli eğitim ile öğrencilerin yabancı dil gelişimi, daha sık yapılan İngilizce pratikleriyle konuşma becerileri desteklenecek.

Çift dilli eğitim yöntemi ile Kent Koleji öğrencileri kavramları hem ana dillerinde, hem de İngilizce olarak irdeleyebilecek, yabancı dili duyarak, yaşayarak ve dört beceriyi(okuma-dinleme-konuşma-yazma) içselleştirerek Kent Koleji öğrencilerinin hem akademik, hem sosyal, hem de bireysel gelişimlerine büyük katkılar sağlanacak.

Yeni uygulamayı heyecanla karşılayan Kent Koleji öğrencileri “İBOT” uygulaması ile aldıkları İngilizce eğitimini artık günlük hayatlarında daha çok kullanacak.