6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış olan aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
KENT HABER

Kent’in Yönetimi Malta’da! 

Genel - 09 Nisan 2018, Pazartesi
1956
Paylaş

Kent Koleji Kurucu Başkanı Hızır Murtezaoğlu beraberinde yönetim kurulu üyelerimiz Malta ve anlaşılan dil kampını yerinde inceledi. 
“Malta’yı inceledik, içimiz rahat” 
Kent Koleji yönetim kurulu Malta’da yabancı dil kursuna gidecek öğrencilerimizin öğrenim göreceği çözüm ortağı okulumuz Eurocenter dil okulunu ve öğrencilerimizin konaklama koşullarını yerinde denetledi. Kurucu başkan Hızır Murtezaoğlu beraberinde yönetim kurulu üyelerimiz yaptıkları incelemede “İçimiz rahat, çocuklarımız eğitim için buraya gelebilir. Yanlarında kalacakları aileler devletin denetiminde sertifikalandırılıyor, iyi işleyen bir sistem. Çözüm ortağı okulumuz Malta’nın en başarılı dil okullarından biri. Öğrencilerimizin başlarında her 10 kişilik gruba 1 sorumlu öğretmen, grup lideri olarak da üst yönetimi temsilen Başkan Yardımcısı Dr. Fulya Badur gidecek. Öğrencilerimiz için önemli bir tecrübe olacak” dedi. Oluşturulan 40 kişilik grup için 8 kişilik kontenjan kaldı.

Başvuru için:

BURADAN Ulaşabilirsiniz.