6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış olan aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
KENT HABER

TÜRKİYE ŞAMPİYONU KENTİN DÜNYA ŞAMPİYONUNA EMANET

Genel - 08 Şubat 2017, Çarşamba
2285
Paylaş

Öğretmeninden aldığı ödünç ayakkabıyla katıldığı ilk turnuvada 100 metreyi 12,13 saniyede koşarak Türkiye şampiyonu olan Emir İlbasan’a Kent Koleji sahip çıktı. Kentin eğitim bursu verdiği öğrenci KENT KOLEJİNİN dünya şampiyonu Spor bölüm başkanına öğretmen Umut Tayer emanet edildi.

“Destek bulamazsam maddi imkânsızlıklar yüzünden atletizme devam edemeyecektim” diyen İlbasan’a Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol dan sonra Kent Koleji sahip çıktı. Kent Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Murtezaoğlu ve Kent Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi, Kültür E. Bakanı Prof. Dr. Suat Çağlayan’ın şampiyon atletin anne ve babası ile yaptığı görüşme sonrası Emir’in tam burslu olarak Kent Koleji’ne kaydı yapıldı. Anne Gülten İlbasan ve baba Yaşar İlbasan “Çocuğumuzla gurur duyuyoruz. Eğitim hayatında da başarılı olmasını istiyoruz” dedi.

Türkiye Şampiyonu Dünya şampiyonu KENT in öğretmenine emanet.

Öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz