6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış olan aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
KENT HABER

KENT KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ GELENEKSEL ÖĞRETMENLER GÜNÜ BALOSUNDA BİR ARAYA GELDİ

Genel - 27 Kasım 2017, Pazartesi
6993
Paylaş

Geleceğin mimarı öğretmenlerimizi anmak, onlara olan minnetimizi bir kez daha dile getirmek adına 24 Kasım Öğretmenler Günü Kent Koleji Güzelbahçe, Gaziemir, Karşıyaka ve Alsancak kampüslerinde bu yıl da coşku ile kutladı. Gelenekselleşen Kent Koleji Öğretmenler Günü Balosu bu yıl İzmir Swissotel Büyük Efes’te gerçekleştirildi.

Kent Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hızır MURTEZAOĞLU, Yönetim Kurulu Üyesi E. Kültür Bakanı ve Yazar Suat ÇAĞLAYAN,  E. Devlet Bakanı Dr. Yılmaz KARAKOYUNLU ve tüm yönetim kadrosunun katıldığı gecede keyifli anlar yaşandı. Güzelbahçe Kampüs Kent  Koleji Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mücella İLSEVEN’in açılış konuşması ile başlayan gecede,  Yönetim Kurulu Üyesi E. Devlet Bakanı Dr. Yılmaz KARAKOYUNLU’nun 24 Kasım Öğretmenler günü ile ilgili anılarını anlattığı duygusal konuşması Kentli öğretmenlerden büyük alkış aldı.

Gecede Güzelbahçe Kampüs müzik öğretmeni Çiler BALCI’nın mini konseri ile gönüllerince eğlenen öğretmenler, unutulmaz dakikalar yaşadılar. Gece tüm öğretmenlerin Kent Koleji Marşı’nın coşkuyla söylenmesi ile sonlandı.

Fotoğrafrala BURADAN Ulaşabilirsiniz.