6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış olan aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
KENT HABER

KENT KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ’NİN MALTA ÇIKARMASI

Genel - 19 Haziran 2018, Salı
2135
Paylaş

Kent Koleji Güzelbahçe, Gaziemir ve Karşıyaka/Çiğli Kampüs ortaokul ve lise öğrencileri yıl boyu okullarında aldıkları İngilizce eğitimini pekiştirmek adına Malta’da gerçekleştirilen İngilizce kampına katıldılar.
3-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Malta İngilizce kampı, grup lideri Başkan Yardımcısı Dr. Fulya Badur ve görevli öğretmenler Başak Elmas ve Bihan Canvarol eşliğinde ortaokul 5. sınıftan lise 10. sınıfa kadar olan eğitim kademelerindeki öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi. 
Kampa katılan öğrencilerimiz ilk gün ev sahibi ailelerle tanıştırılıp evlerine yerleştirildiler. 2 hafta boyunca sabahları Çözüm ortağı dil okulumuzda İngilizce eğitimi alan öğrencilerimiz, öğleden sonraları da Malta kültürel gezileri ve İngilizce etkinlikleri eşliğinde yabancı dili en iyi şekilde kullanma fırsatını buldular. Her bir öğrencimiz kişiye özel açıklamaların da bulunduğu Avrupa standartlarında aldıkları sertifikalarla yabancı dil gelişimlerini desteklediler.

RESİMLERİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.