6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış olan aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
KENT HABER

KENT KOLEJİ AKADEMİK KURULU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLK TOPLANTISI YÖNETİMİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Genel - 04 Ekim 2018, Perşembe
2668
Paylaş

      KENT AKADEMİK KURUL aylık olağan toplantısı Okul Kurucusu Hızır Murtezaoğlu başkanlığında, Prof. Dr. Yılmaz BÜYÜKERŞEN, Prof. Dr. Suat ÇAĞLAYAN, Dr. Yılmaz KARAKOYUNLU, Başkan yardımcıları Ufuk MURTEZAOĞLU, Dr. Fulya BADUR, Eğitim Koordinatörü ve Okul müdürlerinin katılımı ile Gaziemir kampüste yapıldı.

       Toplantıda 2017-2018 üniversite yerleştirme sonuçları değerlendirildi. Gelecek yıla ilişkin 7.8.11. ve 12. sınıflarda uygulanacak TEOG ve YKS sınavlarına hazırlık programı, 5. sınıf yabancı dil hazırlık programı, 9. 10.sınıf yoğunlaştırılmış İngilizce, çift dil uygulaması ile Kodlama ve K-MBA programları onaylandı.

     Kent Koleji e-kent uygulamaları üzerinde yapılan inceleme ile sistemin kullanımının yaygınlaştırılmasının benimsendiği toplantıda, yurt dışı proje yarışmaları ve KENT JUVENILE SPOR KULÜBÜNÜN  çalışma prensipleri ile yeni dönem tedarik hizmetleri değerlendirildi.

     2018-2019 eğitim döneminde planlanan kontenjanların erken dolması ve kayıt başvurusunda bulunan birçok öğrencinin kaydının yapılamaması nedeniyle 2019-2020 eğitim öğretim döneminde açılacak kampüslerle ilgili planlama onaylanarak, Başkan yardımcıları yeni kampüs açılışları için görevlendirildi.

     Toplantıya Genel Müdür Nilgün MURTEZAOĞLU, Eğitim Koordinatörü Mehmet Ali ATAKAN, Yönetim Koordinatörü İsmet MURTEZAOĞLU, Okul müdürleri Deniz MURTEZAOĞLU Mücella İLSEVEN, Alev TOPALOĞLU, Figen NAZLI, Bahar ORDUKAYA, Esra AYASLIER, Oya PAMUKÇU, Sevinç KAYAOĞLU, Koray ŞAFAKSÖKEN, Halkla İlişkiler müdürü Ömer BAKIR, Destek Hizmetler Müdürü Batıkan KOYU katıldı.