6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış olan aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
KENT HABER

Kent Koleji 12. sınıf öğrencilerini üniversiteye uğurladı

Güzelbahçe Haberi - 13 Haziran 2016, Pazartesi
1781
Paylaş

Kent Eğitim Kurumları, bir eğitim öğretim yılında daha yeni mezunlar vermenin gururunu yaşıyor...

Kent Koleji Güzelbahçe Kampüs 2015-2016 eğitim-öğretim yılı 12. sınıflar mezuniyet töreni yapıldı. Okul birincisi Rana SAKALLIOĞLU’na plaketi yönetim kurulu üyemiz Prof.Dr. Suat ÇAĞLAYAN tarafından verildi. Yönetim Kurulu Başkanı Hızır MURTEZAOĞLU ile okul kütüğüne ismini çakan öğrencimizin heyecanı gözlerden kaçmadı.

Kampüs içerisinde düzenlenen törende; Kent Orkestrası nın hazırladığı müzik dinletisi büyük ilgi gördü, mezun öğrencilerimiz adına Murat KÖSE’nin samimi duygularını dile getirerek yaptığı veda konuşması bizlere ve velilerimize duygulu anlar yaşattı. Tören kurucu başkan Hızır MURTEZAOĞLU’nun konuşması ile devam etti. Konuşmasında kısa sürede hayata geçirilecek olan Kent Üniversitesi’nden bahseden Murtezaoğlu, “Bu sayede öğrencilerimize tüm eğitim hayatı boyunca eşlik etmiş olacağız. Kent ekolunde yetişmiş öğrenciler her zaman farklarını ortaya koyacaktır” diyerek devam etti.

Tören, öğrencilerimizin coşkuyla keplerini atarak tam anlamıyla mezun olmaları ve muhteşem dans gösterilerinin ardından kesilen pasta ve söylenen şarkılar eşliğinde son buldu.