6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış olan aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
KENT HABER

Gaziemir Kent Koleji Anaokulunda mezuniyet heyecanı

Gaziemir Haberi - 08 Haziran 2016, Çarşamba
1326
Paylaş

Okul öncesi eğitimlerini tamamlayan 6 yaş grubu öğrencilerimiz görkemli bir törenle anaokuluna veda etti. Kampüs bahçesinde yapılan törene Kent Eğitim Kurumları başta kurucu başkanı Hızır MURTEZAOĞLU olmak üzere yönetim kurulu üyeleri, müdürler ve idareciler de katıldı. Kent Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Ufuk MURTEZAOĞLU yaptığı konuşmada “Eğitim hayatlarına ilk adımı Kent Koleji’nde atan öğrencilerimiz Kent Kolejli olmanın farkını, Kent Ekolü’ne sahip olarak büyümenin onlara katacağı artıları yaşarken bizler onların her zaman yanlarında olup onlara yol göstereceğiz. Atatürk ilke ve inkılâplarından ayrılmadan yetişen aydınlık bir toplum için Kent Eğitim Kurumları yöneticileri olarak bizler üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” dedi.

Açılış konuşmaları sonrası minikler kep atma heyecanı içerisinde sırayla podyumda yürüdüler, velileri duygulandıran bu anlarda öğrencilerimiz çok sevdiği eğitimcilerinin elinden ilk diplomalarını aldı. Tören, geleneksel Kent Koleji mezuniyet pastasının kesimi ile son buldu.

Kent Ailesi olarak 1.sınıfa uğurladığımız değerli öğrencilerimize hayat boyu başarı diliyoruz.