6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış olan aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
KENT HABER

7 24 Evde Eğitim Destek Programı İngilizce

Genel - 09 Mart 2017, Perşembe
2637
Paylaş

Yabancı Dil Eğitiminin en önemli ayağı olan dinleme/okuma/anlama becerilerini en etkin şekilde geliştirmeyi hedefleyen Online Eğitim Modeli Kent Eğitim Kurumları öğrencilerinin hizmetine açıldı. Her öğrencinin seviyesine,ilgisine uygun 5000’ den  fazla kitaptan oluşan online Eğitim Programına artık öğrencilerimiz Kent Koleji web sitesi üzerinden evlerinden ya da diledikleri her yerden erişerek 7/24 eğitim alma imkanı bulabilecek. Alt yapısı Amerika Birleşik Devletleri merkezli myon sistemi olan bu uygulama ile öğrencilerimiz kelime hazinelerini, okuma/anlama becerilerini ve cümle kurma yeteneklerini hızlı bir şekilde geliştirirken, velilerimiz de çocuklarının gelişimini, detaylı hazırlanan gelişim raporlarıyla takip edebilecek.

Eğitime ve özellikle Yabancı Dil Eğitimine verdiği önemi bir kez daha vurgulayan Kent Eğitim Kurumları geleceğin başarılı, vizyonu geniş ve yenilikçi bireyler yetiştirmekle gurur duyuyor. AFİŞ