6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış olan aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
KENT HABER

KENT KOLEJİ MUN CLUB ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI!

Genel - 24 Nisan 2019, Çarşamba
2274
Paylaş

20-23 Nisan tarihleri arasında Atatürk Lisesi'nde Türkiye geneli 650 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen, yarışma dili İngilizce olan MUNIAL19 yarışmasında Kent Koleji Anadolu lisesi öğrencileri sergiledikleri İngilizce performansları ve aldıkları ödüller ile göğsümüzü kabarttı. MUNIAL19'da (Model of United Nations), öğrencilerin İngilizce becerileri (okuma, dinleme, konuşma), verilen konu hakkında genel kültür seviyeleri ve yarışma performansları değerlendirildi. 
13 öğrencimizden aralıksız olarak her biri 1,5 saat süren MUN konferansı komitelerinde üzerlerine düşen görevleri tamamlayıp okulumuzu başarıyla temsil ederek sertifikalarını almayı hak ettiler. 
3 farklı dalda verilen ödüller içinde 650 delege (öğrenci) arasından İki öğrencimiz HONORABLE MENTION dalında ödül alarak okulumuzu gururlandırdılar. Katılan tüm öğrencilerimizi, katkı koyan tüm çalışan ve idarecilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.