6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış olan aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
KENT HABER

GÜZELBAHÇE KAMPÜS TE KARNE SEVİNCİ

Güzelbahçe Haberi - 27 Haziran 2016, Pazartesi
2872
Paylaş

Kent Eğitim Kurumları 2015-2016 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamladı. Her kademede yapılan görkemli mezuniyet törenleri sonrası sıra karne ve ödül törenine geldi. Tüm öğrencilerimiz karne almanın mutluluğunu yaşadı. Her eğitim öğretim döneminde gerçekleşen ödül töreninde yine Kent Koleji Platin- Gümüş ve Bronz Kartı almaya hak kazanan Güzelbahçe Kampüs öğrencileri açıklandı.

2016-2017 eğitim-öğretim yılında Kent Koleji Platin Kartı'nı almaya hak kazanarak %50 burslu okuyacak olan öğrencilerimiz İlkokuldan Ece EKŞİSU, Ortaokuldan Ilgaz TUNCALI, Liseden Mehmet Ali UYSAL olmuştur. Kent Koleji Gümüş Kartı'nı almaya hak kazanarak %40 burslu okuyacak olan öğrencilerimiz İlkokuldan Berkay ESİRGENÇ, Ortaokuldan Ozan KALAFAT, Liseden İlham Can Çelikoğlu olmuştur. Kent Koleji Bronz Kartı'nı almaya hak kazanarak %30 burslu okuyacak olan öğrencilerimiz İlkokuldan Melis ALPDEMİR, Ortaokuldan Feyza TUÇTÜRE, Liseden Ersay İzzet KEÇECİ olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.