6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış olan aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
KENT HABER

EN ÇOK EDEBİYATÇI YETİŞTİREN OKUL; KENT KOLEJİ

Güzelbahçe Haberi - 15 Haziran 2016, Çarşamba
2472
Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı ve Ege Sivil Toplum Örgütleri Birliği işbirliğinde düzenlenen Dr.Yılmaz Karakoyunlu Öykü yarışmasında Kent Koleji “EN ÇOK EDEBİYATÇI YETİŞTİREN OKUL” kategorisinde yarışan 470 okul içerisinde 1.olmuştur.

Kent Eğitim Kurumları akademik alanda ispatladığı başarılarının yanı sıra sanat ve spor dallarında da kazandığı ödüllerle adından söz ettiriyor. Gerek LYS’de gerekse TEOG’da gösterdiği yüksek başarıların yanında  öğrencilerini sanat ve spor dallarında yetiştiriyor. 

11 Haziran Cumartesi günü Narlıdere AKM’de düzenlenen ödül töreninde açıklanan sonuçlara göre; Yarışmanın “İlkokul” kategorisinde Güzelbahçe Kent Koleji  4/B sınıf öğrencisi İrem Naz Kanzak  4., “Ortaokul” kategorisinde Güzelbahçe Kent Koleji 7/A sınıfı öğrencisi İlker BAŞAR 3.,  “Lise” kategorisinde Gaziemir Kent Koleji 11/B sınıfı öğrencisi Selin ŞUNLU 4., Gaziemir Kent Koleji 11/A sınıf öğrencisi Gizem VARLIKLAR 6.  olmuştur.

Öğrencilerimiz tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.