6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış olan aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
KENT HABER

Büyükerşenden Hayat dersi

Genel - 07 Mart 2018, Çarşamba
2354
Paylaş

“Yılın Eğitimcisi” ödülünü alan Eskişehir Belediye Başkanı, Kent Koleji Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Kent Koleji Gaziemir Kampüsü’nde Dünya ve Türkiye birincisi 6 öğrenciye röportaj verdi.
Mars’ta Yaşam Projesi Dünya Birincisi öğrencimiz, Buz Pateni Dünya Rekortmeni öğrencimiz, Atletizm 100m-200m Türkiye Şampiyonu öğrencimiz, Atletizm Türkiye Şampiyonu öğrencimiz, Satranç Türkiye Şampiyonu öğrencimiz, Kule Atlama Türkiye Şampiyonu öğrencimiz, Büyükerşen’e sorular yöneltti. Okul yöneticileri ve öğrencilerinin de izlediği röportajda önemli mesajlar veren Büyükerşen, “Her ödülün içinde bir ‘aferin’ vardır. Öğrencilik yıllarım da dahil olmak üzere aferini hayatım boyunca aldım. Öğretmenlerimizden, anne babalardan ya da yakınlardan başlayan aferinler böyle büyüyerek size geliyor. Aferin aldıkça mutluluk duyuyorsunuz ve yaptığınız işlerin toplum tarafından kabul edilmesi başarılı bulunması, verdiğiniz zahmetler sizin en büyük ödülünüz oluyor. Sizler ne kadar çok derslerinize çalışır, ne kadar çok kitap okur ve yaratıcı hobiler edinirseniz iyi olur. Çok çalışacaksınız çalışmak çalışmak ve yine çalışmak bütün mesele bu” diye vurguladı.

 

Resimlere BUARADAN Ulaşabilirsiniz.

Videoya BURADAN Ulaşabilirsiniz.