6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış olan aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
KENT HABER

7 24 Evde Eğitim Destek Programı İlkokul Ortaokul

Genel - 09 Mart 2017, Perşembe
3176
Paylaş

Ortaokullarımızda ders tekrarı, birebir çalışmalar, etkinlikler, sınav ve çözümleri, konu testleri, genel değerlendirme sınavları ve yardımcı kitaplar öğrencinin akademik eğitim desteği açısından çok önemli araçlardır.

Kent eğitim kurumları bu bağlamda, çağımız öğrencilerini baz alarak, etkileşimli konu anlatımları, videolar, etkinlikler, çalışma kağıtları, soru çözümleri, konu testleri ve elektronik kitaplar ile eğitim içeriklerini daha da zenginleştirmeyi hedeflemektedir.

Siz velilerimiz katılımlarıyla daha işlevsel olacak bir eğitim programı daha getirmekteyiz. Bu eğitim destek programının adı Okulistik’ tir.

Velilerimiz bu program ile çocuklarının başarısını netten, cepten ya da tabletten kolayca takip edebilecek, öğrencimizin derse katılım ve başarı oranlarını görebilecek ve sınav sonuçlarına kolayca ulaşabilecektir.

AFİŞ